7 лесни начина да се радвате на плосък корем само след 1 месец

Да имате плосък корем сигурно е мечта на повечето от вас, но с количеството на вредна храна, която приемате и заседналия начин на живот тази цел е почти недостижима за повечето от вас. Затова тук ще ви предложим една изключителна тренировка, с помощта, на която след 30 дни вие ще се радвате на невероятно плосък корем.

Как да постигнете плосък корем за 30 дни?

плосък корем
С някои промени в диетата ви, основни упражнения и увереност, това е, което ви е необходимо, за да постигнете поставената ви цел. Просто се отпуснете и следвайте стъпките, които ще видите по-долу:

 1. Стъпка: Настройте умът си
  Първото изискване, за да изпълните тази мисия е да мислите и да решите, да положите необходимите усилия да се промените. Трябва да сте наясно, че за да отслабнете, е необходимо да изгорите всички мазнини и калории, които сте натрупали по тялото си. Това единствено може да се постигне с много упражнения и промяна на хранителните ви навици.
 2. Стъпка: Изберете ръководство или треньор
  Избор на треньор за плосък корем

  Ако сте се заели сериозно със задачата да имате плосък корем след един месец е добра идея да си намерите треньор, който да ви помогне да постигнете желаната цел. Той може да ви напътства с упражнения, които са подходящи за вас за отслабване и укрепване на основните мускулни групи.
 3. Стъпка: Изберете режим за упражняване
  коремни преси за плосък корем

  Тази стъпка е да изберете режим на упражнения, които в идеалния случай трябва да включват около 50 коремни преси. Това може да бъде и всяко друго упражнение, при което натискът върху коремните мускули е насочени към загуба на мазнините, които сте натрупали. Уверете се, че гърбът ви е изправен докато изпълнявате тези упражнения, за да си спестите болка и дискомфорт след това. Доверете се на упражнението Планк, с помощта, на което ще можете да изгорите мазнините и да укрепите основните си кореми мускули.
 4. Стъпка: Изпълнение на упражнения с топка
  упражнение с топка за плосък корем

  Упражненията с топка ще ви помогнат да поддържате правилния баланс на тялото си, както и да укрепите основните мускули на корема си. Затова е от особена важност упражненията с топка да присъстват във вашата програма за плосък корем, който желаете да постигнете в рамките на един месец. Един от методите за упражнения с топка е да правите коремни преси, докато я държите с краката си и не ѝ позволявате да се движи или да падне. Друг метод е да заемете поза като за лицева опора с ръце върху земята, а краката ви да са върху топката от тази позиция повдигайте таза си нагоре, докато заемете позиция, която наподобява буквата Л.
 5. Стъпка: Изберете здравословна диета
  здравословна храна

  Здравословна диета без мазнини е ключът към добрата програма за отслабване. Вашата диета трябва да включва бадеми, които са богати на фибри и магнезий, които ще ви помогнат да изградите вашите коремни мускули и да ги подсилите. Друга важна съставка в диетата ви трябва да бъдат омега-3 мастните киселини, които насърчават здравословната метаболитна активности и ви помагат да останете сити дълго време. Основни източници на омега-3 мастните киселини са сьомгата, орехите и лененото семе. Освен тях и соевото мляко също е много подходящо да бъде включено в специалната ви диета за отслабване, тъй като и то работи в полза на плоския корем.
 6. Стъпка: Намалете приема на калории
  Броят на калориите, които приемате всеки ден е от особено важно значение, особено ако искате да получите резултати за краткото време какъвто е един месец. Така че кажете „НЕ“ на всички изкушения, които обичате и твърдо отстоявайте това свое решение.
 7. Стъпка: Придържайте се стриктно към плана си
  И накрая, но не и по важност е да се придържате стриктно към режима, който сте си съставили, защото само така ще имате плосък корем след един месец. Не трябва да правите отстъпки през уикенда или пък да си изтъквате оправдания от сорта “Само да опитам“ и „Отегчава ме цялото това здравословно хранене“. Ако наистина искате да постигнете своята цел в рамките на 30 дни не бива да правите и крачка в страни от нея.

Сега, след като вече знаете как да постигнете плосък корем за 1 месец остава само да опитате! Важно е да се посветите на целта и скоро ще видите първите резултати. Желаем ви успех!