HIFU лифтинг за лице и тяло – по-красиви без болка

HIFU системата е ултразвуково устройство, което се използва за стягане и повдигане на кожата. Не е еквивалентно на хирургичния лифтинг, но има значителни предимства, включително липсата на възстановителен престой, белези, синини и болка. Резултатите от HIFU лифтингът за лице и тяло са естествени.

HIFU е технология за повдигане на кожата в различни зони, която е революционна поради използването на фокусиран ултразвук. Чрез него се създават високи количества топлина в дълбок слой подкожна тъкан. Енергията на ултразвука стимулира естествения лечебен отговор на организма и предизвиква производството на колаген, за да се получи стягащ ефект.

HIFU лифтинг за лице и тяло

Това не е процес, който се случва за една нощ. Изисква време, за да бъдат видими пълните резултати от процедурата. При всеки организъм е индивидуално това колко бързо ще реагира на HIFU лифтингът за лице и тяло. Обикновено са необходими до 3 месеца, за да се види крайния ефект от процедурата. Някои хора забелязват промени доста по-скоро, и тези промени продължават да се подобряват през следващите три месеца. При други обаче става по-бавно и постепенно.

Докато трае процедурата с HIFU лифтинг за лице и тяло, пациентите могат да почувстват известен дискомфорт. Болката варира значително в зависимост от индивида и нивото му на толерантност към болката. Много хора намират HIFU лифтингът за лице и тяло напълно безболезнен. Други пък имат нисък праг на поносимост и изпитват по-голям дискомфорт. В крайна сметка, в по-голямата си част неприятното усещане напълно изчезва веднага след края на процедурата.

HIFU обикновено е еднократна терапия. Трудно е да се каже точно колко време ще продължи една процедура. Това зависи от вида и състоянието на третираната зона.

HUFU лифтинг на лице

Ултразвукът при HIFU лифтингът за лице и тяло е с честота над 20 000 Hz.

Високоинтензивният фокусиран ултразвук използва най- новите постижения в областта на естетичната медицина. Проблема с увисването на кожата е изцяло решен, тъй като се активира регенерацията на кожния слой колаген, подобрява се вида на големите пори и дълбоки бръчки, подобрява се еластичността на епидермиса.

Според специалистите от Wave Skin&Body Care Center HIFU лифтингът за лице и тяло подобрява вида на кожата в различни зони. При лифтинг на лице, веждите са по-повдигнати, очите по-отворени, порите намалени, а фините линии омекотени. Поради възстановената еластичност, кожата става осезаемо по-мека и еластична. Заради всички свои предимства, HIFU е чудесна и естествената алтернатива на хирургичния лифтинг.